Eksternt utviklingsteam? Se ofte stilte spørsmål

Digitale superkrefter

Fra høsten 2022 er Brainifys konsulenter innen kommunikasjon, innholdsproduksjon og markedsføring etablert som en egen avdeling. Vi jobber tett med våre eiere i Media Bergen og med våre søsterselskaper Apriil, Ludens og Vangen & Plotz.

Vi leverer strategi, tekst, foto, film og digital markedsføring for at du skal lykkes med din vekststrategi.

Tiden vi bruker for kundene våre blir til innhold til sosiale medier, nye markedsstrategier og konsepter, en reklamekampanje, og ofte utvikling av innhold til nettsider og nettbutikker.

Se eksempler på arbeider

Tekst og historiefortelling

Vi mennesker forteller hverandre historier hele tiden. Det er gjennom historiene vi lærer å forstå oss selv, hverandre og verden vi lever i. Å fortelle kundene dine hvem du er og hva du tilbyr er derfor et effektivt virkemiddel for å skape gode relasjoner til dem. Men det må gjøres riktig. I Brainify jobber vi etter journalistiske metoder for å finne gode vinklinger og fortelle historier som engasjerer kundene dine. Historiene presenteres som tekst, blant annet i form av nyhetsartikler, reportasjer, portrettintervjuer, blogginnlegg og nyhetsbrev. 

Uansett hva slags tekst vi skriver, er vi bevisste på hvilke kriterier som må oppfylles og hvilke virkemidler som må tas i bruk for å skape historier som blir lest, husket og delt.  

Visuell formidling med video, foto og lyd

Med smarttelefoner i lommene og med skjermer både hjemme og på jobb, serveres vi en enorm buffet av medieinnhold. For deg og virksomheten din er dette en fantastisk mulighet til å fortelle historier i flere formater, og til å berike dem med bruk av visuelle og audiovisuelle virkemidler. I Brainify jobber vi for å finne det riktige uttrykket for din bedrift. Våre fotografer produserer bilder og film til alt fra kino- til mobilskjermer, og våre erfarne radio- og tv-journalister bidrar med ideer, utvikling av konsept, manus og opptak, enten det er snakk om film, strømming, stemmeinnspillinger eller podcast. 

Digital markedsføring

Å nå igjennom støyen i digitale kanaler, er en krevende øvelse. Tiden da man kunne forvente resultater bare ved å være til stede i ulike sosiale medier, er over. Nå kreves en helt annen dybdekunnskap og forståelse for hvordan man skal nå ut til riktig målgruppe, med riktig budskap i riktig kanal og til riktig tid. Våre digitale markedsførere er eksperter i sitt fag og kan dokumentere gode resultater av markedsføring på alle digitale flater. Vi hjelper deg med alt fra datadrevet konseptutvikling, annonseproduksjon, kampanjestyring og rapportering. 

Sosiale medier

Når man bruker sosiale medier som en del av markedsmiksen, er det viktig å ha en klar strategi for hvordan dette skal skape verdi for virksomheten. Våre kommunikasjonsrådgivere og digitale markedsførere kan hjelpe deg med å lage en overordnet plan for dette. Vi vurderer hvilke kanaler du bør prioritere, hvem du bør henvende deg til og hvordan du kan tilpasse budskapet ditt for å få best effekt i den aktuelle kanalen. Våre konsulenter kan til og med overta og drifte dine kanaler i sosiale medier for å oppnå resultatene du ønsker.

Strategi og planlegging

For at du skal lykkes med kommunikasjon- og markedsføring, er det avgjørende at du vet hva du ønsker å oppnå og hvilke steg du må ta for å komme deg dit. Av og til innebærer det å ta et blikk på hvem man egentlig er, hvilke kunder man ønsker å nå og hvorfor de skal velge deg fremfor noen andre. I Brainify har vi gode verktøy vi kan bruke for å utvikle strategier for kommunikasjons- og markedsførings­arbeidet ditt, og vi jobber sammen med deg for å realisere dem.

Våre rådgivere har kompetanse blant annet innen kommunikasjon, PR, mediehåndtering, merkevarebygging og innovasjon, og byr på kreative og morsomme arbeidsmetoder for at du skal finne din kurs.  

Vi jobber for blant andre

" Via våre kolleger i Norge og Bangladesh fungerer vi som et fullservice-byrå. "

Bjørn Sørheim-Queseth, daglig leder og tekstforfatter

Siste fra bloggen

Utvalgte arbeider

Se flere arbeider

"Det sies ofte at et bilde kan si mer enn 1000 ord. Tenk da hvor mye du kan formidle gjennom video"

Stian Norum Herlofsen, innholdsprodusent og digital markedsfører

Vi hjelper deg gjerne

La oss kontakte deg

Takk skal du ha! Vi snakkes!
Oops! Something went wrong while submitting the form