Eksternt utviklingsteam? Se ofte stilte spørsmål

Lavista

Butikkdesign for Lavista-klinikk

Hvordan lage lokaler som fungerer som klinikk og samtidig skaper interesse hos forbipasserende? Vi har laget 3D-design av hvordan et slikt lokale bør se ut.

Lavista tilbyr alt innen synskirurgi og optikk. Med komplette undersøkelsesrom som byr på det ypperste av utstyr og utredningsmuligheter. Vår AD og 3D-designer Espen har hjulpet Lavista med å tenke og 3D-visualisere utformingen av lokalene deres.

"Lokalene må tilfredstille to konflikterende funksjoner, en klinikk må kunne tilby private områder til ventende pasienter og konsultasjoner. Samtidig skal lokalen vekke interessen til forbipasserende. Lavista selger også briller og solbriller, men dette er sekundærfokus.

Butikklokalene vi har designet er formet slik at ansatte kan se alle deler av lokalet uansett hvilken sone de befinner seg i. Lokalet er lyst med skillevegger som deler lokalet opp i ulike soner. Resepsjonen er den første sonen. Denne er synlig fra utsiden og viser forbipasserende tydelig at dette er Lavista sine lokaler. Innenfor dette finner man brillebutikken og venterom.

Disse er adskilt fra resepsjonen med vegger for å gi kundene privatliv. Videre kommer man til de innerste sonene som er undersøkelserom. Brillebutikken skiller seg tydelig fra klinikkdelen. Som en butikk i butikken, med sin egen profil …

3D-modellering: Espen Hansen
Ansvarlig hos kunden: Eric Parissi

Se mer på

Følg vårt månedlige nyhetsbrev