Eksternt utviklingsteam? Se ofte stilte spørsmål

Vårt Land

Maktkartet

Gjennom flere måneder har fire journalister i Vårt Land jobbet med å kartlegge mennesker med innflytelse over tro og livssyn i Norge.

På Maktkartet.no kan du lese oversikten over hvem som har mest makt, og hvordan de mektigste er forbundet med hverandre.

Brainify har designet og utviklet Maktkartet for Vårt Land. Blant annet inneholder løsningen en avansert funksjon der redaksjonen kan knytte personer opp mot hverandre og mot organisasjoner. Dette vises i et nettverkssystem, som både viser hele "spindelvevet" av makttilknytning, men som også viser hver enkelt person sitt nettverk inne på profilsidene.

Løsningen inneholder også muligheter for rangering utfra ulike feltverdier og regnestykker, felter for langtekster, videoer og et skreddersydd CMS som enkelt kan tilpasses og endres, etterhvert som behovene forandrer seg.

Se mer på www.maktkartet.no

Designer Johannes presenterer konsept og design på Maktkartet for Vårt Lands daværende nyhetsredaktør Magne Henriksen og valgforsker Bernt Aardahl. Foto: Bård Bøe, Vårt Land

Utvikling: Gunnar Fornes
Design: Johannes Hoff Holmedahl
Ansvarlig hos kunde: Vilde Blix Huseby

Se mer på

http://brainify.no/projects/maktkartet
Følg vårt månedlige nyhetsbrev