Eksternt utviklingsteam? Se ofte stilte spørsmål

Bakken Service AS

Synlighetspakka for nystartet bedrift

For nyoppstartede Bakken Service har vi bistått med tekst, bilder, ikoner, SEO og generelle justeringer av nettsiden deres. I tillegg er vi ansvarlige for annonsering og for jevnlig posting i selskapets sosiale mediekanaler.

Bakken Service er en bedrift innen steinleggings- og anleggsgartnerbransjen. Da de først tok kontakt med oss var de i ferd med å sette opp sin egen nettside, men de ønsket seg også mer synlighet og en tydeligere tilstedeværelse på nett, i håp om at dette ville generere flere oppdrag.

Bakken Service er nå en av kundene våre som benytter seg av Synlighetspakka (medium). Dette innebærer at vi hver måned sørger for at det kjøres annonser både på Google, Facebook og Instagram, og optimaliserer disse for best resultater. Samtidig oppdaterer vi de sosiale mediekanalene deres med innhold som engasjerer følgerne deres hver uke. Hver måned får de også en rapport som viser nettrafikk og kampanjeresultater.

Jevnlig oppdatering av sosiale mediekanaler
Annonsering på Facebook, Instagram og Google

Vi startet samarbeidet med Bakken Service ved å gjøre enkelte kritiske endringer på nettsiden deres. Det var viktig for oss at potensielle kunder lett skulle finne frem til aktuelle tjenester og kunne ta kontakt for en befaring. Vi bearbeidet også alle tekster for å gjøre dem mer søkervennlige. Da vi opplevde at nettsiden var god nok til å motta besøkende, satte vi i gang arbeidet med Synlighetspakka…

Sammen med Bakken Service definerte vi en tydelig målgruppe og bestemte oss for hvilket budskap vi ville formidle til disse. Deretter laget vi en plan over hvilke digitale kanaler som skulle prioriteres og hvordan det ville være mest hensiktsmessig å fordele budsjettet mellom disse. Videre utarbeidet vi en markedsføringsplan for hele året, med planlagte annonsekampanjer. Et selskap som Bakken Service vil naturlig nok ha behov for litt ulike kampanjer med ulik tematikk, alt etter hvilken årstid det er. Dette gjenspeiles også i planen vi la for posting i sosiale medier.

Vi heier på kundene våre! Det er derfor gledelig å se at Bakken Service nå har god trafikk til nettsidene sine. Og har hendene fulle med å utføre oppdrag for stadig nye kunder.

Prosjektleder, innhold og SEO: Bjørn Sørheim-Queseth
Web justeringer, SoMe og annonsering: Camilla Egner

Se mer på

https://bakkenservice.no/
Følg vårt månedlige nyhetsbrev