Eksternt utviklingsteam? Se ofte stilte spørsmål

BliRørlegger.no

Video i sosiale medier

Gjennom det siste året har vi i Brainify produsert en rekke filmer og video-innhold til ulike sosiale medier, for kunden vår Rørentreprenørene Norge.

Vi har så langt produsert syv filmer om rørambassadører fra ulike steder i Norge. Disse ambassadørene er rørlegger og rørleggerlærlinger som forteller om seg selv, rørleggeryrket og hvorfor de valgte som de gjorde. Disse er gode representanter for rørleggerfaget, med hver sin unike historie! Formålet med filmene er å aktivt rekruttere og få flere til å søke seg til faget og bli rørleggere i Norge. Det kan både være ungdom som enda ikke har valgt sin yrkesvei, eller voksne som vurderer å omskolere seg. 

Noen av filmene har nådd ut langt og bredt, og blitt sett over 20.000 ganger i ulike digitale kanaler. Andre filmer har blitt målrettet ut mot bestemte segmenter og målgrupper. SnapChat, YouTube, TikTok og Instagram er noen eksempler på sosiale medier som har videoinnhold som en viktig del av sin plattform.

Gjennom høsten 2021 skal vår kommunikasjonsrådgiver Lasse og innholdsprodusent og fotograf Stian produsere en rekke nye filmer for Rørentreprenørene Norge. 

Manus og prosjektledelse: Anne Marken Gihlemoen og Lasse Vangstein
Film og klipp: Stian Norum Herlofsen
Ansvarlig hos kunden: Eli Heyerdahl Eide

Se mer på

https://blirorlegger.no
Følg vårt månedlige nyhetsbrev