Eksternt utviklingsteam? Se ofte stilte spørsmål

Setten Hyttepark

Synlighet på nett – for hytter og hyttetomter

For Setten Hyttepark ved vakre Setten har vi designet og utviklet nettsider. Vi har også stått for fotografering, dronefotografering og illustrasjoner som viser beliggenheten til drømmetomta di.

Setten Hyttepark var i gang med tomteområde nummer tre, og ønsket seg synlighet og hjelp til å få fart på tomtesalget. Første steg i denne prosessen var å lage en ny plattform der vi skulle konvertere flere av de besøkende, enn det man klarte på de nettsidene man hadde.

Vi designet, lagde innhold som skulle treffe høyt på SEO, fotograferte området og hver enkelt tomt både på bakken og fra droner, samt fikk vår husillustratør Anita til å lage illustrasjoner – like organiske og grønne som området selv.

Nettsidene er utviklet i sin helhet i Webflow.

En enkel tomtevelger som viser tilgjengelige tomter og nøkkelinformsjon

Enkel oversikt over hytter som kan bygges på tomtene i Setten Hyttepark

I forlengingen av nettsideutviklingen har vi brukt mye tid på organisk innhold i sosiale medier, samt annonsering på Google, Facebook, Instagram og i Schibsted-systemet. Vi tester forløpende ulike metoder og ulikt innhold, og gjør ukentlig justeringer ut i fra resultatene vi oppnår.

Det viktigste har likevel vært å lytte til kundens/selgerens tilbakemeldinger, om hva de som kontakter dem sier om det som skapte interesse.

I tillegg gjør vi også andre ting, som også skaper interesse for hytteområdet – men som vi ikke avslører her. Fordi alle tryllekunstnere må få ha sine små hemmeligheter.

Prosjektleder: Johannes Hoff Holmedahl
Tekstforfatter: Anne Gihlemoen
Design/webutvikling: Kristoffer Ylven Westgaard
Foto og SoMe Manager: Stian Norum Herlofsen
Annonseansvarlig: Camilla Egner
Illustrasjon: Anita Sletten Torp (ARI Design)

Se mer på

https://www.settenhyttepark.no/
Følg vårt månedlige nyhetsbrev