Stiftelsen Organdonasjon og Juvente

E-læringssystem

For Stiftelsen Organdonsasjon og Juvente har vi utviklet to svært ulike e-læringer bygget i vårt eget e-læringssystem.

Vi vet at e-læring er et verktøy både bedrifter, organisasjoner og skoler gjerne ønsker å ta i bruk, men som ofte er svært dyrt å sette opp. Dessuten blir man gjerne tvunget til å kjøpe ferdig løsninger, som ikke passer til det innholdet man faktisk har. Brainifys e-læringsplattform er bygget på faste moduler, men er samtidig super-fleksibel, slik at vi enkelt kan tilpasse den helt ulike behov og ønsker. Se bare hvor forskjellig e-læringen for Stiftelsen organdonasjon og Opp til meg er!

Klasserommet om organdonasjon

Stiftelsen organdonasjon har frivillige undervisere som besøker skoler over hele landet. For dem var det viktig å utvikle en e-læring som kunne benyttes i denne type undervisning, men som det også var mulig for lærere og elever å bruke på egenhånd. For å gjøre det litt gøyalt er den laget nærmest som et spill. Man kan spille alene eller som del av en klasse, samle poeng og til slutt gå opp til en eksamen. Deretter kan man sammenligne poengscoren sin med andre – og dele resultatene på facebook.

Du kan prøve selv her!E-læringen inneholder informative tekster, filmer, bilder og illustrasjoner, flervalgs-oppgaver og «fake- eller fakta-spørsmål

Spennende bildestories for utfyllende informasjon som elevene senere benytter i quiz og oppgaveløsning

Morsomme splash-screens motiverer elevene ved hvert gjennomførte oppgave-trinn!

Opp til meg

Ungdomsorganisasjonen Juvente har fornyet undervisningsopplegget sitt om rus og livsmestring.  E-læringen «Opp til meg» er ment å få ungdom til å reflektere over viktige livsvalg og i denne løsningen finnes det derfor ingen rett eller gale svar. Etter å ha registrert seg anonymt får man servert utsagn man må si seg enig eller uenig i, og påstander man ta stilling til. Basert på hvilket svar man gir, får man presentert en passende fakta-tekst. E-læringen er enkel og elegant, med pene illustrasjoner og enkelt design.

Prøv den her!

E-lærings platform om alkohol og andre rusmidler, for kunden Juvente

Ungdom kan si seg "Enig" eller "Uenig" i påstander om rus og alkohol. Faktateksten som kommer opp når man klikker, er tilpasset svaret man gir.

Nedlastbare oppgavehefter som læreren kan benytte til gruppeundervisning i 8.-10.trinn.

Kom igang med e-læring

Begge e-læringene har mulighet for å hente ut statistikk over brukernes demografi og svarfrekvens.

E-læring kan være en morsom og annerledes måte å kommunisere med kunder, medlemmer og støttespillere på. Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt, så kan vi drodle litt!

Prosjektleder og innholdskonsulent: Bjørn J. Sørheim-Queseth
Design/webutvikling: Kristoffer Ylven Westgaard
Utvikling: Ruman Mahbubur
Annonsering: Camilla Egner


Se mer på

Følg vårt månedlige nyhetsbrev