Finn ditt eksterne utviklingsteam

Ønsker du deg et større utviklingsteam?
Vi har tilgang på alt du trenger av frontend­utviklere, backend­utviklere, fullstack­utviklere, app­utviklere og testere via Brainify i Dhaka, Bangladesh.

Utviklingsteamene våre i Dhaka, hovedstaden i Bangladesh, har i løpet av kort tid forstått hvordan vi og våre norske kunder ønsker å jobbe med utvikling. Den bengalske kulturen og miljøet på de lokale universitetene gjør at vi får dedikerte, fokuserte og høyt kvalifiserte frontend-, backend- og fullstackutviklere som kommer kundene våre til gode.

Et utviklerteam i Bangladesh vil fungere som en integrert del av selskapet ditt – ikke som en lavkostland-avdeling, men som kolleger som gir deg all oppmerksomhet og verdi tilbake.

Se ofte stilte spørsmålBangladesh

Vi kjenner landet og kulturen

Vår norske grunnlegger og teamleder, Johannes Holmedahl, har bodd mange år i Bangladesh, og kjenner kulturen, landet og snakker språket. Det gir oss en unik fordel, sammenlignet med andre selskaper som ønsker å skaffe utviklere i Dhaka.

Johannes sitt nettverk og nettverket til ledelsen i Brainify i Bangladesh gjør at vi har en enorm kilde av dyktige utviklere som vi kan sette sammen i et passende team for din bedrift.

Vi inkluderer også deg som kunde i alle våre rekrutterings- og ansettelsesprosesser, slik at du fra første stund kan påvirke hvilke type ressurser og hvilke personligheter som passer inn i ditt miljø.

Prøvetid og on-boarding

Alle våre team gjennomgår en omfattende on-boarding-prosess, der vi sørger for at de forstår hva som forventes av dem. I denne prosessen vil også dere forstå hva som forventes av dere som bestiller. Vi tilpasser teamets arbeidsflyt til ditt selskap, og legger ingen føringer på arbeidsverktøy og metodikk.

I tillegg har vi en prøvetid for alle nye avtaler, slik at både dere og vi har en sikkerhet for at vi har rette utviklere på rett plass.

Arbeidstid

Du har ditt utviklerteam tilgjengelig fem dager i uken, mandag–fredag, fra kl. 8–16 norsk tid. På tross av tidsforskjellen trives våre kolleger i Dhaka med å jobbe fra lunsj og utover ettermiddagen og kvelden – for å matche norske arbeidstider.

IP Property

Det er viktig for oss at kundene vet det er trygt å dele forretningskritisk informasjon med utviklerne våre. Da kan det være greit å vite at alle utviklere signerer kontrakter som dekker akkurat dette. All informasjon og kunnskap eies av kundene og utviklere er kontraktsmessig forpliktet til ikke å videreformidle noe av dette, hverken under eller etter arbeidsforholdet er avsluttet.

Vi skaffer de du trenger

Backendutviklere

Backendutviklere

Frontendutviklere

Frontendutviklere

Fullstackutviklere

Fullstackutviklere

Slik går vi frem

1

Dere gir oss en bestilling på ønsket antall utviklere, med kompetansen og erfaringsnivået som passer dere.

2

Vi leter opp, intervjuer, tester og ansetter de aller beste folkene – som matcher det dere er ute etter.

3

Vi sørger for at utviklerne får en arbeidshverdag som gjør dem til engasjerte, oppdaterte og fornøyde ressurser for deg i mange år.

Våre utviklere har erfaring med blant annet

Våre utviklingsteam har jobbet for blant andre

Våre priser

Utviklerne i Brainify Bangladesh har følgende konsulentnivåer og pris.

Senior teamleder

 • Minst 7 års relevant erfaring med ditt kodespråk*
 • Minimum bachelorgrad
 • Erfaring med teamledelse
 • Fullstackutvikler
 • Flytende engelsk skriftlig og muntlig

Kr 52 000 per mnd
ca 325 kr per time

Seniorutvikler

 • Minst 5 års relevant erfaring med ditt kodespråk*
 • Minimum bachelorgrad
 • Frontend eller backend-utvikler
 • Flytende engelsk skriftlig og muntlig

Kr 44 000 per mnd
ca 275 kr per time

Juniorutvikler

 • 1–4 års relevant erfaring med ditt kodespråk*
 • Minimum bachelorgrad
 • Frontend eller backend-utvikler
 • Flytende engelsk skriftlig og muntlig

Kr 35 000 per mnd
ca 218 kr per time

*Vi skaffer utviklere med erfaring innen AI-teknologi, ASP .Net, C#, Java, PHP, Python og Javascript i alle varianter.
Alle priser er eks mva. Månedssummen faktureres forskuddsvis hver måned.
Avtalen innebærer 40 timers arbeidsuke, totalt 20 ferie-/sykedager i året og en gjensidig oppsigelsestid på tre måneder.

Rekruttering i Dhaka

I Bangladesh står våre kolleger klare for å hjelpe deg å finne akkurat de ressursene du trenger. De har mange års erfaring med teamledelse og ikke minst med å finne og forme talenter.

Kulturforståelse

På kontoret vårt i Dhaka har vi vår CEO. Han har en unik forståelse av hvordan vi best kombinerer norsk arbeidskultur med den bengalske. H har jobbet innen IT for internasjonale selskaper i mange år, med den unike kombinasjon av å ha vokst opp i det norsk-bengalske miljøet som var i landet på 80- og 90-tallet.

Hvorfor Bangladesh?

Det er ikke tilfeldig at vi har utviklere i Bangladesh. Vår grunnlegger Johannes har vokst opp i landet, snakker språket og kjenner kulturen. Det gir oss en stor fordel både i forbindelse med rekruttering, drift og ikke minst kommunikasjon mellom deg og ditt bengalske utviklingsteam.
Les mer her

La oss ta en prat om eksterne utviklingsteam

Takk skal du ha! Vi snakkes!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen