F.v. AD Espen Hansen, grunnlegger og daglig leder Johannes Hoff Holmedahl og kreatør Pétur Níelsson

Brainify og filosofien

Brainify leverer designere, kreatører og utviklere som du trenger, men ikke har midler, mulighet eller behov for å ansette fast. Tiden vi bruker for kundene våre blir til innhold til sosiale medier, nye strategier og konsepter, webdesign, en reklamekampanje, utvikling av nettsider eller mobilapper, eller en prototype.

Vi kommer ikke inn døra med en bunke ferdige løsninger. Vi møter på jobb som dine rådgivere og starter med å spørre hva målene dine er. Deretter kan vi gi råd om hvordan de kan nås, og skreddersyr et opplegg sammen med deg.

Så er det opp til deg hva du vil ha hjelp til å gjennomføre, og hva du ønsker å gjøre selv.

I Brainify lever vi for å bevise at det å bli mer digital ikke trenger å være vanskelig.

De digitale nivåene

Ulike digitale nivåer: Strategi, innhold og digitale verktøy

Vi liker å snakke om de digitale nivåene. Det handler rett og slett om hvilke tjenester vi leverer; hvilket resultat du kan forvente å få ut av konsulentene du leier inn fra oss. Våre konsulenter leverer digitale tjenester på tre nivåer: (1) Strategi, (2) Innhold og (3) Digitale verktøy.

Alle kunder trenger alle stegene. Hos noen kunder leverer vi kun mobilappen (det digitale verktøyet), mens de selv står for strategien bak og innholdet som verktøyet skal brukes til. For andre kunder leverer vi kun digital markedsføring i sosiale medier (innhold), mens de selv står for resten. Hos andre leverer vi med stolthet i alle tre nivåer.

Hvor er vi om 5 år?

Brainify skal aldri bli noen stor bedrift. Vi skal heller ikke sløse bort pengene dine på dyre lokaler eller fancy middager. Hver dag vi setter av til deg skal være verdifull. Vi hjelper deg til å ta de rette beslutningene i den digitale verden – selv om løsningen som er best for deg ikke er den som gir oss mest konsulentkroner.

Brainify ble etablert av Johannes Hoff Holmedahl november 2015 og har i dag tolv konsulenter, hvorav åtte sitter i Norge og fire i Bangladesh. Selskapet er eid av Holmedahl og Níelsson. Styrets leder er Sigbjørn Høgne som er daglig leder i konsulentselskapet Sherpa. Se mer om selskapet på proff.no

Brainify AS er AA-merket og har god kredittverdighet. Selskapet er også i en prosess for å miljøsertifiseres.

Bedriften din trenger eksterne brains
– som tenker digitalt

Vi leier ut hodet du mangler for å bygge store, sterke, digitale superkrefter.

Våre konsulenter leier du inn per dag, uke eller måned.

«Vi outsourcer ikke til Bangladesh. Vi har bengalske kolleger.»

Bjørn Sørheim-Queseth, prosjektleder og tekstforfatter

Skal vi kontakte deg?

Takk skal du ha! Vi snakkes!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Du kan også kontakte Johannes på 952 75 900 eller johannes@brainify.no

På Instagram kan du følge Brainify-konsulentene i arbeidshverdagen.