Brainify og filosofien

Brainify er et lite konsulentselskap. Vi er designere, utviklere, tekstforfattere og kommunikasjonsrådgivere, og har samlet kompetanse til å løse det aller meste av markeds-, kommunikasjons- og utviklingsbehov.

Hvordan jobber Brainify?
Vi setter sammen den kompetansen våre kunder mangler eller trenger mer av. Det kan være én, to eller flere konsulenter, i alt fra noen timer til flere måneder.

For noen tar vi hele jobben med å utvikle en tjeneste og tilhørende app, for andre leverer vi en designer som former det visuelle i en søkemotor de utvikler inhouse.

For noen er vi hele markedsavdelingen med mål om å skape mest mulig omsetning for et gitt budsjett, for andre blogger vi for å treffe SEO-målene slik at det de gjør selv blir mest mulig synlig.

Det store spennet kommer av at vi ikke kommer inn med ferdig definerte team, kampanjer eller tjenester. Vårt mål er å utfylle organisasjonene vi jobber med, enten behovet er stort eller lite, akutt eller langvarig.

Fleksibiliteten og allsidigheten frigjør oss også fra å måtte selge inn bestemte løsninger. Vi møter opp og står fritt til å finne ut hvordan vi kan hjelpe mest mulig effektivt.

De digitale nivåene

Ulike digitale nivåer: Strategi, innhold og digitale verktøy

Vi liker å snakke om de digitale nivåene. Det handler rett og slett om hvilke tjenester vi leverer; hvilket resultat du kan forvente å få ut av konsulentene du leier inn fra oss. Våre konsulenter leverer digitale tjenester på tre nivåer: (1) Strategi, (2) Innhold og (3) Digitale verktøy.

Alle kunder trenger alle stegene. Hos noen kunder leverer vi kun mobilappen (det digitale verktøyet), mens de selv står for strategien bak og innholdet som verktøyet skal brukes til. For andre kunder leverer vi kun digital markedsføring i sosiale medier (innhold), mens de selv står for resten. Hos andre leverer vi med stolthet i alle tre nivåer.

Hvor er vi om 5 år?

Brainify skal aldri bli noen stor bedrift. Vi skal heller ikke sløse bort pengene dine på dyre lokaler eller fancy middager. Hver dag vi setter av til deg skal være verdifull. Vi hjelper deg til å ta de rette beslutningene i den digitale verden – selv om løsningen som er best for deg ikke er den som gir oss mest konsulentkroner.

Brainify ble etablert av Johannes Hoff Holmedahl november 2015 og har i dag elleve konsulenter, hvorav åtte sitter i Norge og tre i Bangladesh. Selskapet er hovedsakelig eid av partnerne Johannes Hoff Holmedahl (84%) og Pétur Níelsson (5%). Styrets leder er Sigbjørn Høgne. Se mer om selskapet på proff.no

Brainify AS er et sertifisert Miljøfyrtårn og er AA-merket med god kredittverdighet.

Bedriften din trenger eksterne brains som tenker digitalt

Vi leier ut hodet du mangler for å bygge store, sterke, digitale superkrefter.

Våre konsulenter leier du inn per dag, uke eller måned.

«Vi outsourcer ikke til Bangladesh. Vi har bengalske kolleger.»

Bjørn Sørheim-Queseth, prosjektleder og tekstforfatter

La oss kontakte deg

Takk skal du ha! Vi snakkes!
Oops! Something went wrong while submitting the form

På Instagram kan du følge Brainify-konsulentene i arbeidshverdagen.