Personvern

Brainify logger trafikken til nettstedet anonymt. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til noen enkeltperson. Data blir logget i den hensikt i å optimalisere nettstedet for å øke brukervennligheten for våre besøkende. Dette er standard for de fleste nettsteder. For å kunne logge trafikken til og på vårt nettsted, legges det en informasjonskapsel i din nettleser. Denne informasjonskapselen kan du selv fjerne, ved å følge instruksjonen i din nettleser. Vi benytter oss av Google Analytics og Hotjar til nettstedsmåling. I tillegg bruker vi Facebook pixler for å holde orden på om våre Facebook-følgere har besøkt nettstedet vårt tidligere.

For nyhetsbrevet vårt gjelder egne retningslinjer for personvern. Se informasjon om dette nederst i epostene du mottar fra oss.

Kontakter du oss via epostskjemaene (slik det under her) lagrer vi navnet ditt og epostadressa di i Webflow-systemet. Webflow har egne retningslinjer for behandling av persondata. Ønsker du tilsendt informasjonen vi har lagret om deg eller ønsker du å fjerne all info vi har lagret, ta kontakt.

La oss kontakte deg

Takk skal du ha! Vi snakkes!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Du kan også kontakte Johannes på 22 12 00 62 eller johannes@brainify.no