Personvern

Brainify logger trafikken til nettstedet anonymt. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til noen enkeltperson. Data blir logget i den hensikt i å optimalisere nettstedet for å øke brukervennligheten for våre besøkende. Dette er standard for de fleste nettsteder. For å kunne logge trafikken til og på vårt nettsted, legges det en informasjonskapsel i din nettleser. Denne informasjonskapselen kan du selv fjerne, ved å følge instruksjonen i din nettleser. Vi benytter oss av Google Analytics og Hotjar til nettstedsmåling. I tillegg bruker vi Facebook pixler for å holde orden på om våre Facebook-følgere har besøkt nettstedet vårt tidligere.

Nyhetsbrev
For nyhetsbrevet vårt gjelder egne retningslinjer for personvern. Se informasjon om dette nederst i epostene du mottar fra oss.

Kontakter du oss via epostskjemaene (slik det under her) lagrer vi navnet ditt og epostadressa di i Webflow-systemet. Webflow har egne retningslinjer for behandling av persondata. Ønsker du tilsendt informasjonen vi har lagret om deg eller ønsker du å fjerne all info vi har lagret, ta kontakt.

Leverandører av digital markedsføring
Vi bruker med jevne mellomrom digitale markedsføringsagenter til å utføre markedsføringsaktivitet på våre vegne, slik aktivitet kan resultere i samsvar med behandling av personopplysninger.

Våre utnevnte databehandlere inkluderer:
(i) Prospect Global Ltd (trading as Sopro) Reg. UK Co. 09648733. Du kan kontakte Sopro og se deres personvernerklæring her: http://sopro.io. Sopro er registrert hos ICO Reg: ZA346877, deres Data Protection Officer kan sendes på e-post til: dpo@sopro.io.

La oss kontakte deg om ditt eksterne utviklingsteam!

Takk skal du ha! Vi snakkes!
Oops! Something went wrong while submitting the form