Solgården

Nettside og bookingsystem

Vi har designet og utviklet nye nettsider og bookingsystem for reiser til Solgården i Spania.

Selv om det ikke er høytid for å reise er det på høy tid å forberede seg på å reise.

Vi har (rett før og i corona-tiden) laget nye nettsider og nytt bookingsystem for Solgården, som du finner på solkysten i Spania. Skjermbildet viser 15° ... men det er selvsagt bare tull. For på Solgården er det alltid varmt og deilig.

Solgården er paradis for spesielt seniorer og reisende med ekstra behov for tilpasning. For eksempel reisende med behov for rullestol og behov for en assistent i naborommet.
Dette gjør bestillingsløpet til en prosedyre litt utenom det vanlige. Derfor har vi, til tross for et utgangspunkt i WooCommerce, laget et skreddersydd bookingsystem.

Nettsidene er også i høy grad universelt utformet, og følger mange av de gode gamle prinsippene for en enkel nettside. Likevel har designerne våre forsøkt matche det grafiske uttrykket med sola, blomstene, bølgene og sanden du finner på solkysten.

Nettsiden

Nettsidene har en tydelig inndeling i feriene for seniorer, familier og utviklingshemmede.

Solgarden.no er utviklet ved "Kjernemodellen", og er designet fra kjernen og ut. Det vil si at vi har startet ved at tekstforfatteren har skrevet innholdet, før vi konseptdesigner, designer og koder.

Bookingsystem

Bookingsystemet er utviklet i WooCommerce og React.js.

Skisse

Eksempel på konseptdesign, der hele siden er designet uten design – for å tenke gjennom brukerreisen før man legger på fonter og farger.

Design

Eksempel på designfilene utviklet i Sketch, før bookingsystemet ble frontend-designet og kodet.

Prosjektleder: Johannes Hoff Holmedahl
Tekstforfatter: Anne Gihlemoen
Konseptdesign/frontend: Camilla Egner
UI-design: Sasha Dvoretskyi
Utvikling: Ziaul Hasan og Ruman Mahbubur

Se mer på

https://www.solgarden.no/
Følg vårt månedlige nyhetsbrev