Ofte stilte spørsmål:

"Vil den islamske kulturen i Bangladesh påvirke samarbeidet vårt?"

Nei.

Alle våre ansatte i Bangladesh har full forståelse og respekt for kulturer og religioner. Vi har aldri opplevd f.eks. at kvinnelige norske kolleger på videokonferanse må dekke til skuldre, at en bengalsk utvikler ikke vil håndhilse, at visse prosjekter eller temaer er tabu. Derimot har vi opplevd det som givende å jobbe tett med kolleger med en annen kultur som kan gi oss nye perspektiver.

I den muslimske høytiden Ramadan tar vi hensyn ved å for eksempel justere arbeidstidene slik at de kan være hjemme når de skal bryte fasten. Dermed vil det i denne måneden "påvirke samarbeidet vårt" med noen timer mindre matchende arbeidstid.

Akkurat som i resten av verden kan det være utfordringer med likestilling og religiøse overbevisninger. Men for oss og utviklerne Bangladesh er det en selvfølge med likhet for kjønnene, inkludering av alle uavhengig av legning og åpenhet for ulike livssyn. På vårer kontorer i Norge og Bangladesh har vi ansatte med fire ulike nasjonaliteter og morsmål, og ansatte med flere ulike religioner.

Les mer om hvordan vi skaffer deg ditt eksterne utviklingsteam

Kanskje du også lurer på:

La oss kontakte deg om ditt eksterne utviklingsteam!

Takk skal du ha! Vi snakkes!
Oops! Something went wrong while submitting the form