React.js-konsulenter

Trenger du et større React.js-utviklingsteam?
Vi har tilgang på alle du trenger, og skreddersyr ditt team via Brainify i Dhaka, Bangladesh.

React.js er et populært JavaScript-bibliotek for å bygge brukergrensesnitt i webapplikasjoner. Det ble utviklet av Facebook og er nå vedlikeholdt av et stort samfunn av utviklere.

React.js gir en enkel og effektiv måte å bygge modulære og gjenbrukbare komponenter, som kan håndtere dynamisk data og oppdateringer i sanntid. Det bruker også Virtual DOM (Document Object Model) for å optimalisere ytelsen ved å minimere antall faktiske DOM-oppdateringer som kreves.

React.js er en viktig teknologi for å bygge moderne, interaktive og skalerbare webapplikasjoner.

Hvordan skaffer vi ressursene?

1

Dere gir oss en bestilling på ønsket antall utviklere, med kompetansen og erfaringsnivået som passer dere.

2

Vi leter opp, intervjuer, tester og ansetter de aller beste folkene – som matcher det dere er ute etter.

3

Vi sørger for at utviklerne får en arbeidshverdag som gjør dem til engasjerte, oppdaterte og fornøyde ressurser for deg i mange år.

Vi har utviklet React.js-løsninger for blant andre

Rekruttering i Dhaka

I Bangladesh står vår kollega Yaseer klar for å hjelpe deg å finne akkurat de ressursene du trenger. Han har mange års erfaring med koding for blant andre amerikanske kunder, med teamledelse og ikke minst med å finne og forme talenter.

Kulturforståelse

I Dhaka har vi vår CEO Rio som har en unik forståelse av hvordan vi best kombinerer norsk arbeidskultur med den bengalske. Rio har jobbet innen IT for internasjonale selskaper i mange år, med den unike kombinasjon av å ha vokst opp i det norsk-bengalske miljøet som var i landet på 80- og 90-tallet.

Hvor mange React.js-utviklere trenger du?

Takk skal du ha! Vi snakkes!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen